Wie zijn wij?

Met ingang van 1 maart 2020 hebben Bert en Nathalie Issard Garagebedrijf Brugge overgenomen. De naam is gewijzigd naar Garage Brugge.

Garage Brugge is een begrip in Hilversum en omstreken en staat bekend om de goede en persoonlijke service die klanten krijgen wanneer zij hun auto brengen voor een APK, onderhoudsbeurt en/ of reparatie. Garage Brugge beschikt over 1 APK- brug, 1 hoge brug voor campers en bakwagens en 7 algemene bruggen.

Daarnaast beschikt het team over de juiste diploma’s en certificeringen. Het RDW heeft ons aangewezen als officiële garage welke APK’s mag uitvoeren.

Naast onderhoud en reparaties voeren wij airco services uit (reinigen van de airco installatie, bijvullen van de airco vloeistoffen, reparatie aan de airco installatie), vervangen we banden of voeren we bandenwissels uit en bekijken we elke binnengebrachte auto aandachtig wanneer er een storing of afwijking is gemeld door de bestuurder. Met het team wordt in bijna alle gevallen een goede oplossing gevonden.

Daarnaast hanteren wij een betaalbaar uurtarief in de werkplaats en bestellen wij onze onderdelen hoofdzakelijk bij zeer betrouwbare leveranciers met wie wij nauw samenwerken.

Voordat een reparatie wordt uitgevoerd, wordt er altijd eerst telefonisch contact gezocht met de eigenaar van de auto om te overleggen over de te maken kosten.

Zo ontstaan er nooit verrassingen en gaan klanten weer tevreden naar huis!

Neem nu contact met ons op

Contact